luni, 17 septembrie 2007

Captura pe Dunare

Abia azi am reusit sa ma uit la pozele facute acum vo' 2,3 saptamani la o pratida de peste pe Dunare. A fost una reusita...putin stricata de niste tzarani din Oltenita care erau beti si ascultau manele la maxim...ne-am carat cat am putut de repede.. bine ca au venit mai pe dupa amiaza. Oricum noi eram pe picior de plecare. Va povestesc asta in alt post...
Acum vreau sa va arat ceva poze cu capturi.In curand va voi arata si locurile frumoase pe unde mergem sa dam la peste.
Vi-l prezint in premiera mondiala pe fratele meu Razvan care a avut norokul unui shalau de 1.5kg brutto. A fost frumos.. nu prea s=a luptat..


vin in curand cu alte poze de la peshte...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sa inteleg ca ai pescuit pe dunare in zona Oltenita. As avea cateva intrebari:
-cel mai important ar fi traseul din oltenita pana pe malul Dunarii;
-mai sunt interesat de necesitatea unui permis de granita sau cum se practica acum, viza Politiei de Frontiera din Oltenita aplicata permisului de pescuit.
Ma poti lamuri?
Multumesc

BogdanV spunea...

Sal.
hai sa-ti spun cum sta treaba cu Oltenitza :).. mare orash :).
Traseul este Buc -> Popesti Leordeni -> Frumusani--> Gruiu --> ... Oltenita. Cum intrii in Olt. mergi pana la o intersectie mai mare cu str. la stg, str. la dr, si doua senduri din fata. In intersectie, in fata e un panou mare galben "Viata are prioritate" sau ceva de genu.. n-ai cum sa nu-l nimeresti. E cum ai intrat in intersectie faci stg. Mergi pe drumu asta, o sa ai blocuri (ghetos) pe stg. si dr., pana se termina blocurile si dai de o intersectie cu STOP. Traversezi, imediat ce ai traversat-o este o cale ferata, treci si de asta si urmezi drumu la stanga si imediat dreapta. Cum ai facut dreapta o sa ai stadionul pe dr. si parca cimitirul pe stg. E un drum bunicel aprox. 100m dupa care vine o mica intersectie, pe care o traversezi, si o tii inainte pe drumul asta pietruit, vo' 6km, pana la un dig. Cand ai ajuns la dig, vezi ca este si o casa/ferma p'acolo, faci dr. pe un drum si mai nasol, daca ploua nu ai nicio shansa...sunt numai shleauri, si o tii inainte cu digu pe stg. si cu un canal cu apa statuta pe dr. Cand ai ajuns in capatul drumului o sa vezi ca este o bariera pe dig. Tu nu faci altceva decat sa traversezi digu'. Cum ai urcat si coborat digu o sa vezi drumu ce duce la Dunare..printr-o padurice..n-ai cum sa ratezi.
Asta a fost drumu.
Cu permisu este si nu este o problema. Anul trecut nu am avut persmi mult timp, ne-am imprietenit si uc un pol. de frontiera..dar ar fi bine sa ai. Acm unii spun ca ti-=ar trebui permis din Oltenita de la AGVPSu lor ca altfel nu ti-l ia in considerare. Fratimiu, anul trecut a avut un permis din Tulcea..si a mers..Deci ar fi bine sa ai un permis..ca acum in Oct., Noi. or sa faca ceva controale.
Cam atat.
Sambata il rup pe Dunare la 22. (asa se numeste acolo unde ti-am explicat.. la 22mila, km ..nu stiu ce e :) )
Fir intns si daca mia ai nevoie de lamuriri nu ezita sa ma contactezi.
Bogdan

Anonim spunea...

Vrei sa spui ca plangi dupa masina pe acel drum?

BogdanV spunea...

cam plangi daca a plouat..ca nu mai iesi. Daca ai o masina mai inaltutza e mai bine..cand e uscat e bine. Sa nu ploua ...ma rog sa nu fi plouat ca se fac shealuri si nu e bine sa intrii cu masina...ca nu mai iesi.

B