luni, 17 septembrie 2007

Bravo lui Andi Moisescu

Mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am vazut Sambata, daca nu ma inshel, la emisiunea ApropoTV pe Andi Moisescu pornind o campanie ANTI-neamuri proaste, ANTI-nesimtire..etc... ANTI-tot ce ne incoanjoara de prost gust si marlanie..
Bravo ANDI ! sustin la ideea ta si voi face tot posibilul sa ajut pe cat pot si cum pot pt. a incerca ca aceasta campania sa aiba ceva succes. Macar de ochii lumii..
Sincer sunt putin circumspect in privinta unui succes de mare anvergura..dar macar sa le dam peste nas nesimtitilor, magraonilor si oamenilor care nu au cei 7 ani de acasa. De ce?.. pt. ca de obicei le intra pe o ureche si le iese pe cealalata... sunt incapabili sa inteleaga informatia. Au alte "probleme" pe cap: ce a facut steaua/dinamo/rapid in etapa, pe unde mai umbla mutu, cina s-a mai cuplat cu cine, sa-si "rezolve" un gratar la sf. saptamanii la iarba verde cu o manea ascultata le limita de explozie a timpanului, etc etc..
Andi Moisescu, asha cum spunea intr-un comentariu un alt vizitator al articolului ce a aparut cu privire la aceasta campanie (http://www.protv.ro/stiri/divertisment/in-apropo-tv-andi-moisescu-incepe-campania-de-bun-simt.html), ar putea sa se inspire din cartea "Ghidul nesimtitului" de Radu Paraschivescu (http://terorism-de-cititoare.weblog.ro/2006-07-09/91139/Ghidul-nesimtitului.html) sau (http://www.librariilehumanitas.ro/product.php/Ghidul_nesimtitului/5032/) si sa conceapa cat mai multe mesaje cu subinteles...
Problema mea este cati oameni vor intelege acest subinteles?
Nu stiu..vom vedea
Inca odata bravo ANDI !

"smecherii merg intotdeauna pe contrasens, trec pe roshu, depasesc coloana... si politia iti da amenda ca nu ai dop la ventilul de la roata..asta e"

cu bine..

Niciun comentariu: