miercuri, 24 septembrie 2008

Cupa MACEC la speedway - Braila 2008

Sambata, 20 Septembrie 2008 orele 16:00 PM, pe stadionul municipal din Braila am asistat la cel mai important concurs de speedway (dirt-track) din anul acesta si anume Cupa MACEC. Pe langa aceasta cupa s-a tinut si memorialul Giga Voiculescu si Eugen Botezatu.
Au concurat sportivi din Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina, Gemania si Romania. Fiecare tara a aliniat la start cate doi sportivi mai putin Germania care a avut un singur reprezentant. Cursa s-a tinut pe parcursul a 20 manse cu cate patru concurenti la start. Pentru memorial s-au tinut trei manse inlcuzand si o finala.
Primul start a fost dat la aprox. 16:30 PM cu micile intarzieri inerente. Totul a decurs conform planului organizatorilor, in conditii foarte buna atat pista cat si partea de securitate a cursei. Felicitari organizatorilor pentru acest demers.
Ca si cursa de acum doua saptamani, respectiv Campionatul National Individual, acest concurs a fost unul deosebit de spectaculos, o lupta foarte stransa pentru primele trei locuri, cu o mansa de baraj la sfarsitul celor 20 de manse, atat cu spectacol pe una sau doua roti cat si cu mici accidente fara urmari grave. Marea surpriza a acestui concurs a fost alergatorul din Germania, Ronny Weis, care a facut un spectacol memorabil atat in cursa cat si intre manse.
Din partea Romaniei au concurat sportivii Alexandru Toma, Popa Fanica, Milen Manev, Marian si Adrian Gheorghe. Ii felicitam pentru profesionalismul de care au dat dovada in abordarea acestui concurs.

Spram ca anul ce vine sa ne aduca cel putin aceleasi curse extraordinare pe care le-am avut in editia 2008.

Atesez cateva imagini elocvente de la aceasta Cupa





Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe www.ymdecoder.com descoperi cine este in modul Invizibil

pe Yahoo Messenger, citesti conversatiile altora, le gasesti pozele pe internet si multe altele.

Intra acum!