miercuri, 24 septembrie 2008

Cupa MACEC la speedway - Braila 2008

Sambata, 20 Septembrie 2008 orele 16:00 PM, pe stadionul municipal din Braila am asistat la cel mai important concurs de speedway (dirt-track) din anul acesta si anume Cupa MACEC. Pe langa aceasta cupa s-a tinut si memorialul Giga Voiculescu si Eugen Botezatu.
Au concurat sportivi din Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina, Gemania si Romania. Fiecare tara a aliniat la start cate doi sportivi mai putin Germania care a avut un singur reprezentant. Cursa s-a tinut pe parcursul a 20 manse cu cate patru concurenti la start. Pentru memorial s-au tinut trei manse inlcuzand si o finala.
Primul start a fost dat la aprox. 16:30 PM cu micile intarzieri inerente. Totul a decurs conform planului organizatorilor, in conditii foarte buna atat pista cat si partea de securitate a cursei. Felicitari organizatorilor pentru acest demers.
Ca si cursa de acum doua saptamani, respectiv Campionatul National Individual, acest concurs a fost unul deosebit de spectaculos, o lupta foarte stransa pentru primele trei locuri, cu o mansa de baraj la sfarsitul celor 20 de manse, atat cu spectacol pe una sau doua roti cat si cu mici accidente fara urmari grave. Marea surpriza a acestui concurs a fost alergatorul din Germania, Ronny Weis, care a facut un spectacol memorabil atat in cursa cat si intre manse.
Din partea Romaniei au concurat sportivii Alexandru Toma, Popa Fanica, Milen Manev, Marian si Adrian Gheorghe. Ii felicitam pentru profesionalismul de care au dat dovada in abordarea acestui concurs.

Spram ca anul ce vine sa ne aduca cel putin aceleasi curse extraordinare pe care le-am avut in editia 2008.

Atesez cateva imagini elocvente de la aceasta Cupa





miercuri, 17 septembrie 2008

Astazi am aparut la TV

Astazi, in jurul orelor 8:41 min, la emisiunea TREZIREA LA APEL de pe TVR 1, matinalul, am aparut impreuna cu partenerul meu Bogdan Alexandrescu in cadrul unui interviu realizat la sediul companiai noastre. Interviul a fost despre cum poti sa transformi o poza intr-un tablou aici facanduse referire la micul buisness al nostru Artdigital.ro.

A fost super interviul, a iesit supe bine si suntem super fericiti.
Multumim TVR matinal pt. sprijin.

Revin cu inregistrarea imediat ce punem mana pe ea :)

sâmbătă, 13 septembrie 2008

COMUNICAT

Cupa Macec (concurs International de Speedway) Braila 2008
Federatia Romana de Motociclism impreuna cu Federatia Internationala de Motociclism are placerea de a va invita la cel mai important concurs international moto speedway (dirt-track) al anului din Romania, ce se va desfasura pe stadionul municipal din Braila, Cupa Europei Centrale de Speedway (MACEC Cup).
La acesta cupa se vor alinia la start sportivi reprezentativi din Polonia (Vicecampioana entitre 2007), Ungaria, Germania, Slovacia, Cehia, Ukraina, Bulgaria si nu in ultimul rand Romania.
Sportivii se vor intrece in 20 manse (*mansa = cursa a patru ture) fiecare mansa avand la start 4 concurenti.
Sitemul de punctaj in mansa va fi urmatorul:
- locul intai 3 puncte
- locul doi 2 puncte
- locul trei 1 punct
- locul patru 0 puncte

Ca un detaliu despre motocicletele de speedway este ca au 105 CP (500cm3), nu au frane, nu au cutie de viteze si se alimenteaza cu metanol si ulei de ricin, fiind cele mai periculoase dar si telegenice aparitii, in lumea sportului cu motor.

Asadar va asteptam cu drag, Sambata, 20 Septembrie 2008 pe stadionul Municipal din Braila, orele 16:00 PM la startul primei manse din concursul international Cupa Europei Centrale la Speedway – MACEC CUP.

Federatia Romana de Motociclsim
Reprezentata prin
Dl. Gheorghe VOICULESCU
Presedintele comisiei de Speedway din cadru FRM

marți, 9 septembrie 2008

Presa online din strainatate...

Un mare site de speedway - www.worldspeedway.com - a preluat stirea mea despre concursul care a avut loc sapt. trecuta. asta nu poate fi decat benefic acestui sport. Multumim celor de la www.worldspeedway.com pt. sprijin.

Stire - http://www.worldspeedway.com/artman/publish/article_7701.shtml

luni, 8 septembrie 2008

Campionatul National de Speedway - Romania 2008

Salutare,
revin cu informatii despre cursa ce a avut loc Sambata si Duminica din orasul Braila la dirt-track.
In data de 06.09.2008(Sambata) si respectiv 07.09.2008 (Duminica) pe stadionul municipal din Braiala a avut loc campionatul national de speedway al Romaniei 2008. In cadrul celor doua zile s-au tinut toate cele 4 etape la seniori si toate cele 3 etape la juniori.
Au concurat sportivi de la cele doua cluburi de dirt-track din RO, CSTA Bucuresti si respectiv CSM Braila.
Cursa a fost deosebit de spectaculoasa, cu rasturnari de situatie in ceea ce priveste clasamentul general, unde toti sportivii au dat dovada de profesionalism, talent si nu in ultimul rand curaj.
O noutate a acestui campionat o consta in revenirea in tara (doar pt. acest campionat) a unuia dintre marii sportivi ai acestui gen, dl. Marian Gheorghe, multiplu campion national si international in anii '80-'90. Odata cu el a venit si fiul sau, in varsta de 19 ani, o mare speranta a speedway-ului romanesc. Ambii au concurat pt. CSTA Bucuresti fiind legitimati la acest club.
Speram ca la anul acest campionat sa fie unul si mai interesant, cu mai multi concruenti la start si cu mai multe etape desfasurate in tara.

Pentru 20 Septembrie 2008 va anunt ca tot pe stadionul municipal din Braila se va tine CUPA MACEC (concurs international) unde vor evolua sportivi din Ungaria, Polonia, Ukraina, Cehia, Bulgaria.

Echipa din Bucuresti (CSTA Bucuresti):
Juniori:
Adrian Gheorghe (nou venit in echipa, de mare perspectiva)
Marin Daniel
Mihai Dejmar
Cioclei Alin
Seniors
Adrian Gheorghe
Marian Gheorghe (tatal lui Adrian)
Marian Cojocaru

Echipa din Braila (CSM Braila):
Juniors:
Barabas Florin
Popa Stefan
Seniors:
Milen Manev
Popa Fanica
Toma Alexandru

REZULTATE

Juniori
1 loc - Adrian Gheorghe (CSTA Bucuresti)
2 loc - Marin Daniel (CSTA Bucuresti)
3 loc - Barabas Florin (CSM Braila)

Seniori:
1 loc - Milen Manev (CSM Braila)
2 loc - Popa Fanica (CSTA Bucuresti)
3 loc - Adrian Gheorghe (CSTA Bucuresti)

va atasez acum acest post cateva imagini de la concurs.






vineri, 5 septembrie 2008

Nu se mai tine PrintShow ?!?!

Saptamana aceasta am trimis un email catre organizatorii PrintShow-ului pt. a-mi da mai multe detalii cu prinvire la inchirierea unui spatiu expozitional la acest targ. Surpriza! Targul nu se mai tine anul acesta ! O fi vre-o pacaleala..nu o fi..nu stiu ce sa cred dar raspunsul unei doamne/domnishoare a fost destul de clar

"Va multumesc pentru e-mail si pentru interesul Dvs. pentru evenimentul nostru PRINT SHOW. Anul acesta Print Show nu va avea loc, urmatoarea editie se va desfasura in 2009, in luna septembrie. Cu siguranta va vom tine la curent cu noutatile."

In schimb Adv. Show se va tine..cica

"Adveritising Show va avea loc anul acesta. www.advertisingshow.ro"

Voi ce ati auzit?

joi, 4 septembrie 2008

Karakiri

Super caracatita Karakiri. Designer-ul Oana Felipov a creat un super produs pe numele lui de scena Karakiri. Ma impresioneaza nespus de mult situatiile de genul acesta. Normal pt. ca si eu sunt un designer ... si tin cu designerii. Ca si produs si functionalitate este genial. Imbina in mod impresionant utilul cu placutul. Ca sa spun asa este vorba de ergonomie... si una gandita f. tare.
Puteti vizita site-ul http://karakiri.com/ pt. a va face o idee. Ma bata tare gandul sa cumpar si eu macar un karakiri daca nu doua. Nu stiu in momentul de fata preturi dar nu cred ca asta e important. Important este sa-ti faca placere sa dormi cu un karakiri :). Pe mine unu cred ca m-ar coafa'.
Sa va pun si niste poze cu karakiri sa vedeti despre ce este vorba...dar cel mai bine vizitati site-ul..
Felicitari inca odata Oanei.