joi, 15 mai 2008

Super filmulet postat de Adrian Bursu

Dirt-Track

marți, 13 mai 2008

Cupa Romaniei la Speedway - 10 mai - Braila 2008

Pe data de 10 Mai 2008, orele 17:00, pe stadionul municipal din Braila s-a desfasurat Cupa Romaniei la speedway (dirt-track). Au participat alergatori din Bulgaria si alergatori din Romania de la cele 2 cluburi sportive CSTA Bucuresti si CSM Braila.

La competitie a fost prezent si vice-presedintele FRM Dl. Gheorghe Voiculescu iar comentator a fost Corneliu Voiculescu.

De apreciat este faptul ca alergatorii CSTA Bucuresti, desi sunt neantrenati au intrat in cursa vitejeste. In mansa a 7-a a avut loc un accident destul de spectaculos, fara urmari grave, intre alegartorii clubului CSTA Bucuresti - Dejmar Mihai si Greere Cristian. Greere a cazut la iesirea din viraj, iar Dejmare care venea din spate a trecut peste el sarind spectaculos dar a cazut in mantinela ramanand inconstient cateva minute. Ambii au beneficiat de ingrijiri medicale.

Toma Alexandru a inregistrat un nou record al pistei din Braila - 1:14:02 /mansa (1 mansa = 4ture; 4x400m). S-a remarcat bulgarul Milen Manev, un alergator care promite.

Podiumul de premiere:
Locul 1 - Toma Alexandru (CSM Braila)
Locul 2 - Popa Fanica (CSM Braila)
Locul 3 - Milen Manev (Bulgaria)